10 Ekim 2024

Eskişehir İl Ambulans Servisi İstasyon Sorumluları toplantısı, İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici’nin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, Eylül ayına ait vaka sayıları, bölgesel vaka dağılımı, hastaneler arası nakil süreçleri ve hastanelerdeki bekleme süreleri detaylı bir şekilde ele alındı. Acil sağlık hizmetlerinin mevcut durumu değerlendirilerek, hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik öneriler paylaşıldı. Özellikle yoğun bölgelerdeki istasyonların durumu ve hastaneler arası nakillerde yaşanan sorunlar üzerine duruldu.

İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Yaşar Bildirici, hastane öncesi acil sağlık hizmetlerinin hayati bir rol oynadığını vurgulayarak, sağlık personelinin özveriyle gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde kendisine gelen olumlu geri dönüşlerden memnuniyetini dile getirdi. Doç. Dr. Bildirici, büyük bir özveriyle görev yapan tüm ekiplerin fedakarlıkları, gayretleri ve hizmet kalitesine sundukları katkılar için teşekkür etti. 112 Acil Sağlık Hizmetlerinin daha iyi koşullarda hizmet verebilmesi için çalışmalarınındevam ettiğini, bu çalışmalarla bizzat ilgilendiğini, acil sağlık hizmetlerinin sunumuyla ilgili sahadan gelecek her türlü soru, öneri ve çözüme açık olduğunu belirtti.