13.09.2019 Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Oksijen Tüp ve Sistemlerinin Güvenli Kullanımı Eğitici Eğitimi
16 Haziran 2020

İlimizde Kütahya, Bilecik ve Afyonkarahisar illerinin katılımı ile gerçekleştirilen Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetlerinde Oksijen Tüp ve Sistemlerinin Güvenli Kullanımı Eğitici Eğitimi 13.09.2019 tarihinde tamamlanmıştır. Başhekim Yardımcımız Dr.Burcu Er Uslu'nun açılış ve tanıtım konuşması ile başlayan programda katılımcılara oksijen tüp bileşenleri ve ambulans oksijen sistemleri hakkında bilgiler aktarılmıştır. Oksijen sistemlerinin güvenli kullanımı konusunda uygulamalı çalışmalarda yapılarak aktarılan bilgilerin pekiştirilmesi hedeflenmiştir. Eğitimde görev alan eğitmenlerimiz Hüseyin KIRBIZ, Okan GERGİN ve Gülyazı AYDIN'a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

• kolajo2.jpg
  • o2 (1).jpeg